🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Zasebnost

Družba Clonable ("družba") je zavezana k varovanju zasebnosti svojih uporabnikov. Ta pravilnik o zasebnosti ("pravilnik o zasebnosti") je zasnovan tako, da vam pomaga razumeti, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in kako jih varujemo, ter vam pomaga pri sprejemanju informiranih odločitev pri uporabi naše storitve. Če v nadaljevanju ni navedeno drugače, ta pravilnik o zasebnosti velja za vsako spletno mesto, ki se sklicuje na ta pravilnik o zasebnosti, za vsako spletno mesto družbe, pa tudi za vse podatke, ki jih družba lahko zbira na partnerskih in nepartnerskih spletnih mestih.

V tej pogodbi se "storitev" nanaša na storitev družbe, ki je dostopna prek našega spletnega mesta www.clonable.net (in njegovih prevedenih domen) ali prek naše mobilne aplikacije. Izrazi "mi", "nas" in "naše" se nanašajo na družbo. Izraz "vi" se nanaša na vas kot uporabnika storitve.

 • Dovoljenje
 • Z uporabo naše storitve sprejemate naš Pravilnik o zasebnosti in Pogoje uporabe ter se strinjate z zbiranjem, shranjevanjem, uporabo in razkritjem vaših osebnih podatkov, kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti. Poleg tega z uporabo naših storitev na partnerskih in nepovezanih spletnih mestih sprejemate politike in prakse, opisane v tem pravilniku o zasebnosti. Vsakič, ko obiščete naše spletno mesto ali uporabljate storitev, in vsakič, ko nam prostovoljno posredujete podatke, se strinjate, da se strinjate z našim zbiranjem, uporabo in razkrivanjem podatkov, ki jih posredujete, ter da se strinjate s prejemanjem e-poštnih sporočil ali drugim kontaktiranjem, kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti. Ne glede na to, ali se pri nas registrirate ali ustvarite račun, ta pravilnik o zasebnosti velja za vse uporabnike spletnega mesta in storitve.

 • Podatki, ki jih zbiramo
 • O vas lahko zbiramo tako "neosebne podatke" kot "osebne podatke". "Neosebni podatki" vključujejo podatke, ki jih ni mogoče uporabiti za vašo osebno identifikacijo, na primer anonimne podatke o uporabi, splošne demografske podatke, ki jih lahko zberemo, strani in URL-je za napotitev/izhod, vrste platform, nastavitve, ki jih predložite, in nastavitve, ustvarjene na podlagi predloženih podatkov in števila klikov. "Osebni podatki" vključujejo podatke, na podlagi katerih vas je mogoče osebno identificirati, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov.

  Poleg tega lahko spremljamo tudi podatke, ki nam jih posreduje vaš brskalnik ali naša mobilna aplikacija, ko si ogledate ali uporabljate storitev, kot so spletno mesto, s katerega ste prišli (znano kot "referenčni URL"), vrsta brskalnika, ki ga uporabljate, naprava, s katero ste se povezali s storitvijo, čas in datum dostopa ter drugi podatki, ki vas osebno ne identificirajo. Te informacije med drugim uporabljamo za delovanje storitve, vzdrževanje kakovosti storitve, zagotavljanje splošne statistike o uporabi storitve in druge poslovne namene. Te informacije spremljamo s piškotki ali majhnimi besedilnimi datotekami, ki vsebujejo anonimni edinstveni identifikator. Piškotki se z naših strežnikov pošljejo v brskalnik uporabnika in se shranijo na trdem disku uporabnikovega računalnika. S pošiljanjem piškotka v brskalnik uporabnika lahko zbiramo neosebne podatke o tem uporabniku in sledimo uporabnikovim željam pri uporabi naših storitev, tako na individualni kot na zbirni osnovi. Družba lahko uporablja trajne in sejne piškotke; trajni piškotki ostanejo v računalniku tudi po zaključku seje in dokler jih ne izbrišete, medtem ko sejni piškotki potečejo, ko zaprete brskalnik. Trajne piškotke lahko izbrišete tako, da sledite navodilom v datoteki pomoči vašega internetnega brskalnika. Če se odločite onemogočiti piškotke, nekateri deli storitve morda ne bodo delovali pravilno.

 • Kako uporabljamo in delimo informacije
 • Osebni podatki:

  Na splošno vaših osebnih podatkov brez vašega soglasja ne prodajamo, izmenjujemo, dajemo v najem ali delimo s tretjimi osebami. Vaše Osebne podatke lahko posredujemo prodajalcem in drugim tretjim osebam, ki opravljajo storitve za družbo. Na splošno bodo prodajalci in tretji dobavitelji, ki jih uporabljamo, zbirali, uporabljali in razkrivali vaše podatke le v obsegu, ki je potreben, da jim omogoči opravljanje storitev, ki jih opravljajo za družbo. Ko nam na primer posredujete osebne podatke za dokončanje transakcije, preverjanje kreditne kartice, oddajo naročila, organizacijo dostave ali vračilo nakupa, soglašate, da zbiramo in uporabljamo te osebne podatke za ta poseben namen, vključno s posredovanjem teh podatkov našim prodajalcem (in njihovim ponudnikom storitev), ki opravljajo te storitve za družbo.

  Vendar imajo nekateri tretji ponudniki storitev, kot so obdelovalci plačil, lastne politike zasebnosti glede podatkov, ki jim jih moramo posredovati za uporabo njihovih storitev. Za te tretje ponudnike storitev vam priporočamo, da preberete njihove politike zasebnosti, da boste razumeli, kako bodo ti ponudniki storitev ravnali z vašimi osebnimi podatki.

  Poleg tega lahko vaše Osebne podatke razkrijemo, če to zahteva zakon ali če kršite naše Pogoje uporabe.

  Neosebni podatki:

  Na splošno uporabljamo neosebne podatke, da nam pomagajo izboljšati storitev in prilagoditi uporabniško izkušnjo. Neosebne podatke združujemo tudi za spremljanje trendov in analizo vzorcev uporabe storitve. Ta pravilnik o zasebnosti nikakor ne omejuje naše uporabe ali razkritja Neosebnih podatkov, zato si pridržujemo pravico, da takšne Neosebne podatke po lastni presoji uporabimo in razkrijemo našim partnerjem, oglaševalcem in drugim tretjim osebam.

 • Kako varujemo podatke
 • Sprejemamo razumne previdnostne ukrepe in upoštevamo najboljše prakse v panogi, da zaščitimo vaše osebne podatke in zagotovimo, da do teh osebnih podatkov ni mogoče dostopati, jih razkriti, spremeniti ali uničiti. Vendar pa ti ukrepi ne zagotavljajo, da do vaših podatkov ne bo mogoče dostopati, jih razkriti, spremeniti ali uničiti zaradi kršitve teh previdnostnih ukrepov. Z uporabo naše storitve potrjujete, da razumete ta tveganja in se strinjate z njimi.

 • Vaše pravice v zvezi z uporabo vaših osebnih podatkov
 • Imate pravico, da nam kadar koli preprečite, da bi vas kontaktirali za namene trženja. Ko uporabniku pošljemo promocijsko sporočilo po elektronski pošti, se lahko uporabnik odjavi od nadaljnjih promocijskih sporočil tako, da upošteva navodila za odjavo, ki so vključena v vsako promocijsko sporočilo. Upoštevajte, da vam lahko ne glede na promocijske preference, ki jih navedete z odjavo ali odjavo v razdelku Nastavitve na spletnem mestu, še naprej pošiljamo administrativna e-poštna sporočila, vključno z na primer rednimi posodobitvami našega pravilnika o zasebnosti.

 • Gostovanje
 • Naša storitev gostuje pri družbi TransIP. Ta storitev nam zagotavlja gostovanje na strežniku, shranjevanje podatkov in usmerjanje omrežja, kar nam omogoča, da vam zagotavljamo storitev. Vaši podatki, vključno z osebnimi podatki, so lahko shranjeni v strežnikih družbe TransIP. Z uporabo storitve soglašate, da družba TransIP zbira, razkriva, hrani in uporablja vaše osebne podatke v skladu s pravilnikom o zasebnosti družbe TransIP, ki je na voljo na naslovu tukaj .

 • Povezave do drugih spletnih mest
 • V okviru storitve lahko zagotovimo povezave do drugih spletnih mest ali aplikacij ali združljivost z njimi. Vendar pa nismo odgovorni za prakse varovanja zasebnosti, ki jih uporabljajo ta spletna mesta, ali za informacije ali vsebino, ki jo vsebujejo. Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za podatke, ki jih zberemo prek storitve. Zato ta pravilnik o zasebnosti ne velja za vašo uporabo katere koli spletne strani tretje osebe, do katere dostopate z izbiro povezave prek naše storitve. Če do Storitve dostopate ali jo uporabljate prek ali na drugem spletnem mestu ali aplikaciji, se za vaš dostop do tega spletnega mesta ali aplikacije ali njeno uporabo uporablja politika zasebnosti tega drugega spletnega mesta ali aplikacije. Našim uporabnikom priporočamo, da preberejo izjave o zasebnosti drugih spletnih mest, preden jih začnejo uporabljati.

 • Starost privolitve
 • Z uporabo storitve potrjujete, da ste stari najmanj 18 let.

 • Spremembe našega pravilnika o zasebnosti
 • Družba si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni ta pravilnik o zasebnosti in pogoje uporabe. Če se odločimo spremeniti ta pravilnik o zasebnosti, bomo te spremembe objavili na tej strani, tako da boste vedno seznanjeni s tem, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in v kakšnih okoliščinah jih razkrivamo. Takšne spremembe bodo začele veljati ob vašem nadaljnjem dostopu do storitve in/ali njeni uporabi pet (5) dni po tem, ko bomo spremembe prvič objavili na spletni strani ali vas o njih kako drugače obvestili. Vaša izključna odgovornost je, da občasno preverite to spletno mesto in pregledate vse takšne spremembe pogojev tega pravilnika o zasebnosti. Če se ne strinjate s kakršnimi koli spremembami, če in ko bodo takšne spremembe v tem pravilniku o zasebnosti uvedene, morate prenehati dostopati do tega spletnega mesta. Če ste nam posredovali svoj e-poštni naslov, se strinjate, da vam pošiljamo e-pošto za namen obveščanja, kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.

 • Združitev ali prevzem
 • V primeru poslovne transakcije, kot je združitev, prevzem s strani drugega podjetja ali prodaja vseh ali dela naših sredstev, so lahko vaši osebni podatki del prenesenih sredstev. Potrjujete in se strinjate, da lahko pride do takšnih prenosov, ki jih dovoljuje ta pravilnik o zasebnosti, in da lahko kateri koli prevzemnik naših sredstev še naprej obdeluje vaše osebne podatke, kot je določeno v tem pravilniku o zasebnosti. Če se bodo naše informacijske prakse kadar koli v prihodnosti spremenile, bomo spremembe pravilnika objavili tukaj, tako da se boste lahko od novih informacijskih praks odjavili. Priporočamo vam, da redno preverjate ta pravilnik o zasebnosti, če vas skrbi, kako se uporabljajo vaši podatki.

 • E-poštna komunikacija in odjava od naročanja
 • Obvestila, povezana s storitvami, vam bomo poslali ob priložnostih, ko bo to potrebno. Na primer, če bo naša storitev začasno prekinjena zaradi vzdrževanja ali bo izdana nova izboljšava, ki bo vplivala na vaš način uporabe naše storitve, vam lahko pošljemo e-poštno sporočilo. Na splošno se od teh sporočil, ki niso promocijske narave, ne morete odjaviti. Na podlagi osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, lahko z vami komuniciramo kot odgovor na vaše zahteve za zagotavljanje storitev, ki jih zahtevate, in za upravljanje vašega računa. V skladu z vašimi zahtevami bomo z vami komunicirali prek e-pošte ali klepeta v živo v delovnem času. Vaše Osebne podatke lahko uporabimo tudi za pošiljanje posodobitev in drugih promocijskih sporočil. Če ne želite več prejemati teh posodobitev po elektronski pošti, jih lahko prenehate prejemati po navodilih, ki so vključena v vsako posodobitev ali sporočilo.

 • Vzpostavitev stika z nami in preklic privolitve
 • Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti ali praksah tega spletnega mesta ali želite preklicati svoje soglasje za nadaljnje zbiranje, uporabo ali razkritje vaših osebnih podatkov, se obrnite na nas tako, da pošljete e-poštno sporočilo na naslov info@clonable.net.