🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

O nas

Clonable - Enostavno kopiranje, prevajanje in vzdrževanje spletnih mest v 5 minutah

Iščete sporočila za javnost o družbi Clonable? Oglejte si naš pregled tukaj.
o nas banner

Klonljiva desna slika

Začetek

V podjetju Clonable verjamemo v pametne in stroškovno učinkovite trženjske rešitve. Kot partner spletne trgovine Hockeygear.eu, ene največjih hokejskih spletnih trgovin v Evropi, je agencija za spletno trženje Wecommerce od leta 2011 iskala načine, kako pridobiti tržni delež brez velikih proračunov, ki jih imajo naši konkurenti v hokejski industriji. Potrebovali smo strateško razmišljanje in uporabo pametnih trikov, da bi kupovali z nižjimi stroški in ustvarili dobiček.

Težava

Leta 2017 smo se zaradi vse pogostejših cenovnih vojn soočili z izzivom, kako zagotoviti preživetje podjetja Hockeygear na trgu. Če bi se sprijaznili z nizkimi cenami, bi to katastrofalno vplivalo na dobiček. Zato smo poiskali alternativne rešitve, med drugim vstop na mednarodne trge brez pretiranih proračunov za oglaševanje. Osredotočili smo se na višje pozicije v Googlu. Ker pa hokej ni povsod priljubljen šport, smo se morali tega lotiti na zelo stroškovno učinkovit način. Navsezadnje ima francoska spletna trgovina s potencialom več deset tisoč evrov prometa v nekaj letih omejen čas in sredstva za razvoj in vzdrževanje spletne strani.

Klonljiva leva slika
Klonljiva desna slika

Zamisel

Vendar je kmalu postalo jasno, da so vzpostavitev, vzdrževanje in gostovanje ločenih spletnih trgovin za vsak nov trg predragi, zlasti za manjše trge, kot je Flandrija. Stroški so se hitro povzpeli na deset tisoč evrov na leto, kar je precejšnja naložba, zlasti v času cenovnih vojn za nizke marže. Leta 2019 smo skupaj z našim nadarjenim programerjem za polovični delovni čas Basom van den Boomom poiskali rešitev za to težavo. Njegovo programersko znanje smo združili s svojim strokovnim znanjem na področju spletnega trženja in tako se je rodila zamisel za podjetje Clonable.

Uvod

Med nevihto možganov v letu 2021 se je pojavila zamisel, da bi v Clonable dodali možnosti prevajanja. Naše stranke so pogosto spraševale, ali je mogoče prevesti vsebino njihovih spletnih trgovin in tako povečati njihov doseg. Zdelo se je predobro, da bi bilo to res, vendar smo to funkcijo dodali v rekordnem času. Funkcija prevajanja je bila deležna velike pozornosti in je povzročila izjemno rast podjetja Clonable. Na sejmu Webwinkel Vakdagen v Utrechtu smo Clonable predstavili s funkcijo prevajanja in po dveh uspešnih razstavnih dneh smo opazili veliko zanimanje in povpraševanje javnosti. Poleg tega smo razvili funkcijo, ki nam je omogočila, da smo v petih minutah pripravili predstavitveno spletno mesto s prevodom za katero koli spletno mesto.

Klonljiva leva slika
Klonljiva desna slika

Cilj

V podjetju Clonable si prizadevamo, da bi vam omogočili pametno trženje in učinkovito upravljanje spletnega mesta na dosegu roke. Z našim orodjem lahko spletna mesta preprosto kopirate, prevajate in vzdržujete, s čimer podjetnikom prihranite dragoceni čas in denar. Ne glede na to, ali želite razširiti svoj trg v tujini ali preprosto hitro prenoviti svoje spletno mesto, vam Clonable ponuja rešitev, ki jo potrebujete. S strastjo pomagamo podjetjem pri doseganju njihovih ciljev, zato še naprej uvajamo inovacije, da bi zadostili potrebam naših strank.

Naši kloni

Bas

Bas

Soustanovitelj - operativni direktor

Niels

Niels

soustanovitelj - izvršni direktor

Bas

Bas

Soustanovitelj - tehnični direktor

Elaine

Elaine

Vodja računa

Max

Max

Razvijalec

Teun

Teun

Vodja operacij in partnerjev

Fons

Fons

Vodja računa

Jarno

Jarno

Uprava

Niels

Niels

Spletni razvijalec

Hugo

Hugo

Mlajši razvijalec

Sjoerd

Sjoerd

Digitalni tržnik

Nic

Nic

Vodja računa

Niels

Niels

Spletni razvijalec