O Clonable

Clonable - vaše orodje za kloniranje in lokalizacijo spletnih strani in spletnih trgovin.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonska številka
+31 492 77 52 69
Naslov

Poslovni center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ocene strank

/Ocene strank

Tim Bevers

Kot lastnik več spletnih trgovin s športnimi izdelki, kot so Hockeygear.eu Clonable je zame nepogrešljiv. V trenutku povečam svoj trg! Priporočam ga vsem, ki bi se radi razširili, na primer v Belgijo. Tudi naši južni sosedje lahko brez velikega truda naročijo pri meni. Zato smo začeli zagotavljati tudi druge strani, npr. o vratarskih rokavicah, judo oblekah in športnih čevljih. Našo špansko hokejsko spletno trgovino smo klonirali v argentinsko različico. Slednja ima že več obiskovalcev kot španska različica. Odlično!

Niek van der Rijt

Zahvaljujoč spletni strani Clonable je moja spletna trgovina v Ploterjih prestopila še eno mejo. Odslej lahko brez težav prejemam naročila iz Belgije. Zelo zadovoljen, ponovil bi ga.

Kenny Kroes

Že dve leti uporabljamo Clonable za prevajanje naše spletne trgovine s športnimi izdelki v nizozemskem jeziku v tuje trgovine. Zdaj smo dejavni tudi v Nemčiji, Franciji in Španiji. Po relativno kratkem času so se naročila iz različnih držav vidno povečala, ne da bi sami vložili veliko energije in časa. Obvezen pripomoček za lastnike spletnih trgovin, ki želijo enostavno čezmejno poslovanje.

Ta podjetja so bila pred vami

Začnite zdaj z Clonable!

Čim prej uživajte v tem orodju. Kloniranje spletnega mesta in lokalizacija sta mogoča z majhno pomočjo spletne strani Clonable.
Preverite možnosti.