🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Podkast - Niels Arts gost v podkastu "Na poti do 20 milijonov": Internacionalizacija in prevajanje vaše spletne trgovine

Niels Arts, solastnik podjetja Clonable, je bil povabljen na konferenco Webwinkel Vakdagen, kjer je spregovoril o podjetju Clonable in strategijah internacionalizacije spletnih trgovin.

Poslušajte podkast tukaj

Opis podkasta:

V tej zanimivi epizodi oddaje "Na poti do 20 milijonov" gostimo Nielsa Artsa, strokovnjaka, ki stoji za podjetjem Clonable, na poglobljenem pogovoru na temo internacionalizacije. Osredotočamo se na izzive in priložnosti, s katerimi se soočajo podjetja za e-trgovanje med rastjo in širitvijo na mednarodne trge.

Kot lastnik ali vodja podjetja za e-trgovanje z resnimi ambicijami za rast veste, da je mednarodna širitev nujna, a hkrati polna zapletov. Vsak korak na novem trgu prinaša svoje izzive, od ustreznih prevodov in kulturnih odtenkov do tehničnih izvedb in pravnih vprašanj. V tej epizodi boste spoznali načine, kako premagati te ovire in uspešno razvijati svojo spletno trgovino prek meja.

Prisluhnite, kako Niels poudarja bistvo dobrih prevodov in uporabo rojenih govorcev za nadzor kakovosti. Spoznajte pomen tržnih raziskav, prilagajanja platform in logističnih strategij, ki vam jih prinaša podjetje Clonable. Niels daje konkreten vpogled v strateške odločitve glede izbire trgov, vloge konkurence in trženja ter obravnavanja tehničnih podrobnosti, kot so nastavitve valute in DDV, pri vzpostavljanju spletne trgovine za različne regije.

Ne glede na to, ali se šele spogledujete s tujino ali že aktivno vstopate na različne trge, ta epizoda oddaje "Na poti do 20 milijonov" ponuja dragocene informacije, ki vam lahko pomagajo izboljšati strategijo mednarodne širitve in se izogniti tipičnim pastem. Zaradi Nielsovega strokovnega znanja v kombinaciji s praktičnim pristopom podjetja Clonable je to obvezno poslušanje za strokovnjake s področja e-trgovine, ki želijo svoje poslovanje dvigniti na naslednjo, mednarodno raven. Sodelujte in naredite naslednji korak na poti rasti!