O Clonable

Clonable - vaše orodje za kloniranje in lokalizacijo spletnih strani in spletnih trgovin.

E-naslov
info[@]clonable.net
Telefonska številka
+31 492 77 52 69
Naslov

Poslovni center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Primer: station7.com

Primer: station7.com

Station 7 je trgovina s pohištvom za dom s poslovalnicama v Drutenu in Wateringenu ter spletno trgovino. Trgovina s pohištvom za dom prodaja robustno, trpežno in industrijsko pohištvo ter usnjene stole, tabureje in zofe. Nizozemska spletna trgovina je nekaj časa dobro poslovala, vendar je število belgijskih obiskovalcev zaostajalo. Zato je bila konec leta 2019 ustvarjena belgijska različica spletne trgovine station7.be.

V 1,5 leta je bilo število belgijskih obiskovalcev več kot 10-krat večje kot pred ustvarjanjem klona.

Na desni strani si lahko ogledate graf števila obiskovalcev kloniranega spletnega mesta. Google je potreboval nekaj časa, da je spletno mesto sprejel, nato pa je bila rast velika. V 1,5 leta je bilo število belgijskih obiskovalcev več kot 10-krat večje kot pred ustvarjanjem klona.

Kot je razvidno iz pregleda ključnih besed na levi strani, ima belgijski klon veliko uvrstitev v prvo deseterico za velike količine iskanj, kar zagotovo prispeva k številu obiskovalcev na mesec. Med prvimi desetimi mesti je tudi veliko mest z nekoliko manjšim obsegom iskanja, vendar so tudi to pomembni izrazi, ki jih je treba doseči. Jasno je, da ima spletno mesto dobre rezultate pri pomembnih splošnih iskalnih izrazih.

Katere spremembe so bile narejene na spletnem mestu station7.be na naslovu Clonable?

  • Številne besede so bile prevedene v flamščino, tako da je bil stol preveden v sedež, zofe so postale saloni, kavči so postali pufi, razstavni prostor pa je bil preveden v toonzaal. Tako se flamski obiskovalci počutijo bolj domače.
  • Dostava: na belgijski spletni strani je navedeno "brezplačna dostava v Belgiji", na nizozemski spletni strani pa "... na Nizozemskem in v Belgiji".

Poleg večjega števila obiskovalcev se je po vzpostavitvi belgijskega klona povečalo tudi število nizozemskih obiskovalcev nizozemskega spletnega mesta. Vse to brez prevelikih sprememb na nizozemskem spletnem mestu. Na spletni strani Clonable je bil dosežen velik napredek!