O Clonable

Clonable - vaše orodje za kloniranje in lokalizacijo spletnih strani in spletnih trgovin.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonska številka
+31 492 77 52 69
Naslov

Poslovni center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Primer: spiruella.com

Spletna trgovina Belgija - klon wordpress spletne strani - prilagodite nastavitve blagajne

Primer: spiruella.com

spiruella.nl je spletna trgovina s superživili, ki ponuja široko paleto praškov, ekoloških živil ter vitaminov in mineralov. Nizozemsko spletno mesto spiruella.nl je že imelo veliko obiskovalcev iz Nizozemske in visoko pozicijo v iskalnikih. Žal je bilo število obiskovalcev iz Belgije precej manjše. Zato je bil konec leta 2019 ustanovljen belgijski klon spiruella.be.

Trenutno ima belgijsko spletno mesto skoraj petkrat več obiskovalcev kot nizozemsko spletno mesto iz Belgije pred kloniranjem!

V grafu na desni strani si lahko ogledate rast prometa na spiruella.be. Kot lahko vidite, je bila spletna trgovina klonirana konec leta 2019. Nato Google vedno potrebuje nekaj časa, da spletno mesto pravilno prevzame. Trenutno pa spiruella.be obišče več kot 1000 obiskovalcev na mesec. To je skoraj petkrat več belgijskih obiskovalcev, kot jih je imelo nizozemsko spletno mesto pred kloniranjem!

Na levi strani so najpomembnejši položaji ključnih besed. Sicer prihaja do manjših nihanj, vendar ima spletna stran več deset iskalnih mest med prvimi desetimi, vključno z nekaterimi z velikim številom iskanj, kot sta tumerik in baobab. Pri slednjem je belgijsko spletno mesto celo veliko višje od nizozemskega!

Katere spremembe so bile narejene na spletnem mestu spiruella.be na naslovu Clonable?

  • Spremenili smo logotip, ki je vseboval besede ".nl". To smo odstranili za belgijsko spletno mesto
  • Blagajna: država je samodejno nastavljena na Belgijo namesto na Nizozemsko
  • Blagajna: način plačila je samodejno nastavljen na Bancontact/Mistercash (v Belgiji ima prednost pred iDeal)

WordPress / WooCommerce kloniranje

Kot je razvidno iz zgornjega grafa, se je največja rast začela novembra 2020. Takrat smo izboljšali strani spiruella.co.uk in spiruella.be. Za spiruella.be je imelo to večji učinek kot za spiruella.co.uk in v treh mesecih se je število obiskovalcev belgijskega spletnega mesta potrojilo! To ponovno kaže, kako dragoceno je lahko kloniranje spletnega mesta.