O Clonable

Clonable - vaše orodje za kloniranje in lokalizacijo spletnih strani in spletnih trgovin.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonska številka
+31 492 77 52 69
Naslov

Poslovni center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Primer: plotterwinkel.nl

Primer: plotterwinkel.nl

Plotterwinkel.nl se je začel kot spletna trgovina za plotterje. Gre za tiskalnike velikega obsega, na primer za gradbena podjetja ali arhitekte. Ti tiskalniki lahko brez težav natisnejo risbe in skice v velikosti a2 ali celo a0. Podjetje Plotterwinkel prodaja tudi sorodne materiale, kot so črnila, ploterski papir in stroji za zgibanje. Medtem je spletna stran plotterwinkel.nl postala zelo obiskana spletna stran s številnimi dobrimi položaji v iskalnikih. Žal je bilo število obiskovalcev iz Belgije precej manjše.

Število obiskovalcev na mesec je nič manj kot 10-krat večje kot prej.

Obstajala je tudi belgijska različica spletnega mesta plotterwinkel.be, ki pa je bila slabo ocenjena. Konec leta 2019 smo se povezali s podjetjem Plotterwinkel in izboljšali spletno mesto. Nato je bilo izboljšano mesto klonirano na spletni strani Clonable, tako da se je povečalo tudi belgijsko mesto. V grafu na desni strani si lahko ogledate, kakšen je bil učinek tega. Po nekaj več kot letu in pol se je število obiskovalcev iz Belgije povečalo za več kot desetkrat. Medtem je tudi belgijska različica postala dobro obiskano spletno mesto.

V pregledu na levi strani si lahko ogledate trenutne pozicije iskanja v Belgiji. Plotterwinkel.be ima veliko visokih pozicij v prvih desetih in celo v prvih treh mestih za ključne besede z velikim obsegom iskanja. Čeprav je ta obseg manjši kot na Nizozemskem, jih še vedno obišče veliko obiskovalcev. Vidite lahko, kako pogosto ima spletno mesto iskalni položaj številka 1, kar je odličen rezultat!

Katere spremembe so bile narejene na spletnem mestu plotterwinkel.be na naslovu Clonable?

  • Prilagodili smo logotip, ki je vseboval besede ".nl". Za belgijsko spletno mesto smo to odstranili, tako da je na njem napisano le "Plotterwinkel".
  • Kontakt: telefonska številka je bila spremenjena, stranke v Belgiji morajo klicati na drugo številko kot stranke na Nizozemskem.
  • Najava: država odpreme je samodejno nastavljena na Belgijo namesto na Nizozemsko

Velika prednost uporabe spletne strani Clonable je, da smo po izboljšanju nizozemskega spletnega mesta morali le klonirati spletno mesto. Po tem se je belgijsko spletno mesto zelo izboljšalo, ne da bi nam bilo treba na nizozemskem spletnem mestu izvajati veliko dejavnosti SEO. To je ena od velikih prednosti spletne strani Clonable.