O Clonable

Clonable - vaše orodje za kloniranje in lokalizacijo spletnih strani in spletnih trgovin.

E-naslov
info[@]clonable.net
Telefonska številka
+31 492 77 52 69
Naslov

Poslovni center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Primer: ippontime.nl

Spletna trgovina Belgija - klon wordpress spletne strani - prilagodite nastavitve blagajne

Primer: ippontime.nl

Ippontime.nl je nizozemska spletna trgovina z judo opremo, kot so judo uniforme, judo trakovi, torbe itd. Judo je v Belgiji razmeroma majhen šport. Ippontime.nl ima na Nizozemskem relativno visok položaj v iskalniku. V Belgiji pa spletna trgovina skoraj ni dosegla točk. Clonable.si je to spletno mesto sredi leta 2019 vzpostavil kot enega prvih testnih primerov.

Po kloniranju spletnega mesta Ippontime.nl je belgijska različica v treh mesecih dosegla enake ali celo višje položaje v iskalnikih v Belgiji v primerjavi z Nizozemsko.

Graf na desni strani kaže, da je bila spletna trgovina klonirana avgusta. Google je nato potreboval nekaj časa, da je spletno mesto pravilno zaznal. Toda ko je to postalo, so se položaji ključnih besed hitro povečali. Dodaten promet je bil zagotovljen brez večjega napora.

Ippontime.be - judo razvrstitev ključnih besed

Na levi strani si lahko ogledate, kakšni so zdaj organski položaji v Googlu. Seveda pozicije nekoliko nihajo, vendar so, kot je razvidno iz zgornjega grafa, od marca 2020 precej stabilne. Včasih se "judo obleka" s tretjega mesta povzpne na prvo ali obratno, nato pa se skupni obseg iskanja zmanjša ali poveča. Jasno je, da so vsi "pomembni" izrazi, povezani z judo opremo, na prvih treh mestih.

Katere spremembe so bile na Ippontime.be opravljene prek spletne strani Clonable?

  • Prilagodite besede: npr. judo trakovi postanejo judo pasovi. To je v Belgiji takoj doseglo 1. mesto. Tudi zato, ker vsi nizozemski tekmovalci uporabljajo napačen izraz.
  • Prilagodite logotip
  • Prilagoditev skripte Doofinder: Za poseben zunanji iskalnik je bila ustvarjena nadomestna skripta.
  • Blagajna: država je samodejno nastavljena na Belgijo namesto na Nizozemsko

Leto pozneje so se rezultati organskega iskanja očitno izboljšali. Ta testni primer je tako zanimiv, ker takrat na nizozemskem spletnem mestu dejansko ni bilo storjeno nič za SEO. Število obiskovalcev v Belgiji pa se je povečalo za 45 %. Tudi naročila v belgijskem elektronskem poslovanju so se povečala za precejšen odstotek, kar dokazuje uporabnost spletne strani Clonable.