O Clonable

Clonable - vaše orodje za kloniranje in lokalizacijo spletnih strani in spletnih trgovin.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonska številka
+31 492 77 52 69
Naslov

Poslovni center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Načrt poti

Clonable nenehno optimizira svoj izdelek. Kaj lahko pričakujemo v bližnji prihodnosti?

Prihajajoče funkcije

2022: Nakup "dodatnih paketov prevajalskih znakov

Da bi zagotovili, da strankam z manjšimi naročninami ne zmanjka prevajalskih znakov, želimo uvesti "prevajalske pakete". Kupite lahko na primer 100.000, 1.000.000 ali 5.000.000 znakov.

2022: Uvoz metapodnaslovov

Želimo, da bi bil SEO v spletni strani Clonable še enostavnejši. Na primer z uvozom meta naslova.

december 2021: Lasten iskalnik Clonable

V vašem klonu iskalnik običajno išče v izvirnem jeziku. To ni težava za klon v istem jeziku, je pa precej moteče v drugem jeziku. Trenutno se trudimo rešiti to težavo.

november 2021: Urejevalnik v živo

Urejevalnik za spreminjanje prevodov in elementov vašega klona. Tako lahko prilagoditve opravite tako, da preprosto kliknete na tisto, kar želite spremeniti na strani. Tako lahko na primer domači korektor med premikanjem po spletnem mestu še lažje izvaja prilagoditve.
Zaključene funkcije

avgust 2021: Urni naslovi se samodejno prevedejo

Prej je bilo treba urne naslove prevesti prek prenosov. Zdaj to ni več potrebno. Uralni naslovi so samodejno prevedeni za klone v drugem jeziku. Obstaja tudi možnost, da sami spremenite naslove.

avgust 2021: Prevod XML

Omogočeno je prevajanje XML. To je zelo koristno, na primer za spremljanje virov izdelkov in ustvarjanje posebnih iskalnikov.

Konec julija 2021 - iz Madžarske na Japonsko

Lastno spletno mesto Clonable, klonirano v številne jezike/države... prakticirajte, kar pridigate!

Konec julija 2021 - JSON

Prevajanje JSON do nedavnega ni bilo mogoče. Zdaj smo dosegli točko, ko je to mogoče. Ta funkcija je trenutno v beta različici, zato še ne vemo, ali bodo nastale težave.

Od julija 2021 - prevajanje URL-jev prek funkcije nalaganja

S strgalom lahko poiščemo, prevedemo in naložimo vse naslove na vašem spletnem mestu. Še letos bo dodana funkcija samodejnega prevajanja vseh naslovov URL, tako da se bo ob dodajanju nove strani samodejno prevedel tudi naslov URL.

junij 2021 - 5 minut

Vgrajena je bila funkcija, s katero je lahko vsak zaposleni na spletni strani Clonable v petih minutah ustvaril tuje spletno mesto kot demo. Ta funkcija je zagotovila, da je bilo mogoče veliko ljudi hitreje prepričati o koristnosti spletne strani Clonable.

januar - junij 2021 - Baza znanja in spletno mesto

V prvih mesecih leta 2021 smo si močno prizadevali za zagon spletnega mesta. Z ustvarjanjem obsežne baze znanja za naše stranke, informativnih videoposnetkov, razlag itd. smo si močno prizadevali, da bi spletno mesto začelo delovati.

avgust 2020 - Clonable

Nastane ime Clonable...

december 2019 - Nadzorna plošča

Prva različica armaturne plošče je objavljena na spletu, da lahko stranke začnejo z njo delati.

Sredina leta 2019 - Viharjenje možganov

Razmišljanje in viharjenje možganov o prvotni zamisli: omogočanje belgijskih spletnih mest brez težav. Mesec ali dva pozneje je bila predstavljena prva spletna stran beta: Ippontime.be. Izvirno ime: Sitespark (pod tem imenom smo nameravali obesiti več orodij)