O Clonable

Clonable - vaše orodje za kloniranje in lokalizacijo spletnih strani in spletnih trgovin.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonska številka
+31 492 77 52 69
Naslov

Poslovni center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Spreminjanje načinov plačila

Kako: spremenite načine plačila

Urejeno v nekaj korakih

Če imate spletno trgovino, je pomembno, da se vaše stranke počutijo kot doma, saj bodo tako lažje kupovale. Na to lahko pozitivno vplivate s prilagoditvijo nekaterih besed, vendar je to povezano tudi z nastavitvami v vaši spletni trgovini.

Primer teh preferenc je najpogosteje izbrana/priljubljena plačilna metoda v državi. Na Nizozemskem je na primer iDeal najpogosteje uporabljen način plačila in je običajno na vrhu, v Belgiji je na primer Mistercash/Bancontact, v Nemčiji pa Paypal ali Sofort Banking. Načine plačila lahko preprosto spremenite. To lahko storite tako, da v kodi spletnega mesta spremenite način plačila kot izbrano možnost. Premaknite miško nad način plačila in ga preglejte z desnim miškinim gumbom. Kodo, ki pripada načinu plačila, lahko preprosto kopirate v zaledje spletnega mesta Clonable. V tem delu kode je "izbran" verjetno pri iDeal, v Belgiji pa bi moral biti pri "Bancontact / Mistercash". V desnem stolpcu vnesite kodo, vendar pri "Bancontact / Mistercash" vpišite "izbrano".

Pomembno je, da se to spremeni tudi obratno. Kjer je bil prej "izbran", ga zdaj odstranite. Tako vnesete dve različni vrstici v Clonable. V prvi stolpec vnesete kodo za iDeal, ki je bila prej "izbrana", zdaj pa je odstranjena. V drugi stolpec vnesete kodo za Bancontact / Mistercash, ki prej ni bila "izbrana", zdaj pa je izbrana.

Na ta način se obiskovalcem vašega spletnega mesta samodejno označi priljubljeni način plačila. Prav tako lahko spremenite vrstni red navajanja načinov plačila. Na primer, Bancontact / Mistercash lahko postavite nad iDeal. To storite tako, da kopirate del kode, ki pripadacelotnemu seznamu načinov plačila. Nato lahko zelo natančno spremenite vrstni red in spremenjeni del kode namestite v nadomestni stolpec.

Od 1:21