O Clonable

Clonable - vaše orodje za kloniranje in lokalizacijo spletnih strani in spletnih trgovin.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonska številka
+31 492 77 52 69
Naslov

Poslovni center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Spreminjanje slik

Kako: Spreminjanje slik

Urejeno v nekaj korakih

Morda na svojem spletnem mestu uporabljate slike, ki so osredotočene na državo, za katero je spletno mesto namenjeno. Predpostavimo, da imate na primer sliko z mlini na veter za svoje nizozemsko spletno mesto. Potem boste morda želeli primernejšo sliko za prevedeno spletno mesto. To je mogoče enostavno prilagoditi tudi s spletno stranjo Clonable.

Za to potrebujete ime datoteke obstoječe slike. V zadnjem delu spletnega mesta Clonable to vstavite v levi stolpec, prvotni stolpec. V desnem stolpcu, stolpcu za zamenjavo, vnesite ime datoteke nadomestne slike. Tako Clonable ve, katero sliko je treba zamenjati in kakšna je nadomestna slika.

Slike lahko spremenite tudi tako, da jih na spletnem mestu pregledate z desnim miškinim gumbom. Nato se prikaže del kode, ki pripada sliki. To lahko kopirate in prilepite v prvotni stolpec, nato pa kodo v nadomestnem stolpcu nadomestite z drugim delom kode. Ta del kode običajno vsebuje povezavo URL, ker je bila slika naložena na primer v WordPressu ali Magentu.