O Clonable

Clonable - vaše orodje za kloniranje in lokalizacijo spletnih strani in spletnih trgovin.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonska številka
+31 492 77 52 69
Naslov

Poslovni center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Prilagajanje izbirnika države

Kako: Prilagajanje izbirnika držav

Urejeno v nekaj korakih

Primer izbire države je možnost preklopa na drugo državo na samem spletnem mestu ali prikaz zastave te države. Morda boste na primer želeli preklopiti z nizozemskega spletnega mesta na nemško in obratno. To običajno storite tako, da na spletnem mestu kliknete na zastavo in nato izberete drugo državo.

Te države in njihov vrstni red lahko spremenite s spreminjanjem kode. To storite tako, da z možnostjo pregleda (desni gumb miške) izberete del spletnega mesta, ki obravnava različne države / zastave. Ta del kode kopirajte v levi stolpec v spletnem mestu Clonable. Del kode z 'izbrano' je treba zamenjati, kot je navedeno zgoraj. Na nizozemski spletni strani je z nizozemsko zastavo, v desnem stolpcu pa je izpuščena. V delu kode za nemško zastavo ga ni in ga je treba dodati. Zato morate v spletni strani Clonable izpolniti dve vrstici, da bo preklop popoln. V nasprotnem primeru bo "izbrano" ostalo pri obeh možnostih, kar pa seveda ni namen.

Poleg spremembe izbrane države bo morda treba spremeniti tudi vrstni red. Na nizozemskem spletnem mestu bi bilo na primer bolj smiselno preklopiti na angleško spletno mesto. Zastava Združenega kraljestva bo prikazana kot druga možnost na seznamu. Na belgijskem spletnem mestu pa bi bilo verjetno bolj smiselno, če bi bila druga možnost francosko spletno mesto. Če želite spremeniti vrstni red možnosti, jih preprosto zamenjajte v delu kode.

Od 2:21