🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Zakaj bi svojo spletno stran ali spletno trgovino razširili v tujino?

Ali oklevate, ali bi se s svojim spletnim mestom razširili v tujino? V tem prispevku boste prebrali o številnih prednostih, ki jih lahko ponudi širitev. Zaradi vse večjega mednarodnega trga e-trgovine imajo nizozemske spletne trgovine veliko priložnosti, saj Evropejci kupujejo vse več čezmejni.

Pred izbiro je treba razumeti nakupno vedenje tujih kupcev. Organizacija PostNL vsako leto sodeluje v raziskavi o čezmejnih kupcih v e-trgovini, ki jo izvaja Mednarodno poštno sodelovanje (IPC). Iz nje izhajajo zanimivi podatki o evropskem spletnem kupcu. 13 % obiskovalcev nizozemskih spletnih trgovin prihaja iz tujine. Pričakuje se, da se bo ta rast nadaljevala: čez 10 let bodo zakoni in predpisi veliko bolj usklajeni in osredotočeni na čezmejno poslovanje, zato bo naročanje v tujini še lažje in hitrejše. Zato se vsekakor splača narediti korak k prodaji v tujini s svojo spletno trgovino. To seveda lahko storite tako, da najamete prevajalca, prevedete vso vsebino, jo postavite na novo ustvarjeno spletno mesto in jo prevajate vsakič, ko dodate novo vsebino. Vendar Clonable ponuja cenejši in hitrejši način!

Prednosti kloniranja

S kloniranjem spletnega mesta s programom Clonable lahko v kratkem času vstopite na mednarodni trg. Namesto da bi najeli prevajalca, prevedli vso vsebino in ustvarili novo spletno mesto, vam Clonable v nekaj minutah zagotovi novo, prevedeno spletno mesto. Kakšen je pomen prevedenega spletnega mesta prek Clonable?

  • Potrošniki raje nakupujejo v svojem jeziku
  • Strankam iz katere koli države lahko omogočite odlično prilagojeno izkušnjo.
  • Svoje izdelke boste lahko ponudili na širšem mednarodnem trgu.
  • V iskalnikih ste lažje dosegljivi (SEO).
  • Učinkovitejše kampanje in oglaševanje v tujini

Samo s kloniranjem spletnega mesta ne boste dosegli tega cilja. Upoštevati je treba pomembne stvari. Samo v EU je 27 držav: vsaka ima svoja pravila in želje. Zato je pomembno, da se seznanite z državo, ki jo želite doseči. Kateri načini plačila so najprimernejši? Kaj je zaželeno glede dostave? Več o različnih državah in o tem, na kaj morate biti pozorni, preberite TUKAJ .

Še vedno imate vprašanja?

Nato izpolnite spodnji obrazec.

Sorodni blogi: