🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Kloniranje spletnega mesta WordPress v 5 minutah

Želite klonirati svoje spletno mesto WordPress? Niste edini. Postopek podvajanja obstoječe namestitve WordPressa ima več razlogov, za kloniranje pa lahko uporabite več metod in orodij. Obstaja veliko razlogov, zakaj želite klonirati svoje spletno mesto WordPress. Morda začenjate drugo spletno mesto in želite uporabiti prvo spletno mesto kot osnovno predlogo, da prihranite čas. Ali pa morda želite natančno kopijo za namene varnostnega kopiranja ali z vidika razvoja - razen običajnega testnega okolja. V tem članku obravnavamo potrebo po kloniranju, si ogledamo običajne metode in vam povemo, zakaj je Clonable boljša možnost, s poudarkom na uporabniku prijaznem vtičniku in funkcijah, ki jih ponuja.

Zakaj klonirati WordPress?

 1. Pri razvoju novih funkcij, tem ali vtičnikov je ključnega pomena, da spremembe preizkusite v izoliranem okolju. S kloniranjem spletnega mesta WordPress lahko varno preizkusite spremembe, ne da bi vplivali na spletno mesto v živo.
 2. Kloniranje spletnega mesta WordPress služi tudi kot zanesljiva metoda varnostnega kopiranja. V primeru nepričakovane težave ali izgube podatkov lahko hitro obnovite klonirano različico.
 3. Za podjetja, ki delajo na več projektih ali želijo svoja spletna mesta prenesti na drugega gostitelja, je kloniranje priročen način za enostaven prenos celotnega spletnega mesta.
 4. Kloniranje namestitve WordPressa je učinkovita rešitev za lastnike, ki si prizadevajo za globalno prisotnost z več domenami. S kloniranjem spletnega mesta lahko lastniki preprosto vzpostavijo enaka spletna mesta za različne države in trge. To je še posebej dragoceno za podjetja, ki poslujejo mednarodno in želijo svojo spletno prisotnost prilagoditi različnim jezikovnim in kulturnim potrebam. Clonable omogoča, da je ta postopek enostaven in da lahko podjetja hitro in stroškovno učinkovito vzpostavijo večjezična in večnacionalna spletišča.

Običajne metode kloniranja:

 • Ročno kloniranje zahteva kopiranje datotek, podatkovnih zbirk in konfiguracij. Ta postopek je lahko dolgotrajen in nagnjen k napakam, zlasti za začetnike.
 • Za samodejno kloniranje je na voljo več vtičnikov. Nekateri brezplačni vtičniki ponujajo osnovno funkcionalnost, drugi pa so premijski z dodatnimi funkcijami.

Kloniranje: boljša možnost za večjezično in večnacionalno širitev

Clonable izstopa nad ostalimi kot odlična izbira za kloniranje spletnih mest WordPress zaradi večjezične in večnacionalne širitve. Ponuja neprimerljivo kombinacijo funkcionalnosti, uporabnosti in hitrosti. Clonable je pionirska rešitev za lastnike spletnih mest WordPress. S programom Clonable lahko brez težav ustvarite "klone" svojih spletnih mest WordPress, tako da so vedno sinhronizirani z izvirno različico. Vse spremembe izvirnega spletnega mesta se takoj odražajo v klonu, kar znatno zmanjša stroške vzdrževanja. S programom Clonable lahko klon spletnega mesta ustvarite v samo 5 minutah, kar drastično skrajša čas, potreben za uvedbo na trg.

 • Popolnoma avtomatizirano: Clonable vam popolnoma odvzame roke pri prevajanju. Nove strani so prevedene takoj.
 • Izjemno hitro: prvo mednarodno različico spletnega mesta lahko s programom Clonable vzpostavite v samo 5 minutah.
 • Enostavno prilagajanje: S programom Clonable zlahka prilagodite svojo prevedeno spletno stran in jo še dodatno izboljšate.
 • Izboljšanje SEO: Naš vtičnik brez težav dodaja jezikovne oznake v razdelek glave vseh vaših strani, kar zagotavlja izboljšano delovanje SEO med kloni in izvirnim spletnim mestom. To velja za prevedene in neprevedene klone ter podpira klone iz podmap.
 • Enostavno vključevanje podmap: Clonable vam omogoča, da klon brez težav vključite v podmapo vaše spletne strani in tako odpravite potrebo po zapletenih tehničnih konfiguracijah v WordPressu.
 • Uporabniku prijazno jezikovno stikalo: Clonable ponuja tudi intuitivno jezikovno stikalo, s katerim lahko uporabniki brez težav prehajajo med različnimi jeziki, ki so na voljo na vašem spletnem mestu.
 • Podpora za WooCommerce: Za lažje sledenje konverzijam v različnih jezikih ponuja Clonable podporo za WooCommerce. Poleg tega bo kmalu mogoče izključiti izdelke v tujih trgovinah, prilagoditi cene po trgovinah itd.

Zaključek:

Kloniranje WordPressa je za razvijalce in podjetja ključna praksa, zato je izbira pravega orodja bistvenega pomena. Clonable je s svojim uporabniku prijaznim vtičnikom in naprednimi funkcijami idealna izbira za nemoteno in učinkovito kloniranje. Skratka, poenostavite postopek kloniranja WordPressa s programom Clonable in odkrijte svet razvoja in upravljanja spletnih mest brez napora.

Še vedno imate vprašanja?

Nato izpolnite spodnji obrazec.

Sorodni blogi: