🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Prevod spletnega mesta: Vtičnik za prevajanje Wordpress iz Clonable

Clonable je od novembra 2023 začel uporabljati inovativni vtičnik za WordPress, ki bistveno poenostavlja prevajanje spletnih strani WP. S tem vtičnikom lahko uporabniki WordPressa hitro in učinkovito vzpostavijo in vzdržujejo večjezična spletna mesta. To je še posebej koristno za podjetja, ki želijo razširiti svoj doseg na mednarodne trge in optimizirati svojo spletno prisotnost.

WordPress: najpogosteje uporabljen sistem CMS
WordPress je najbolj razširjen sistem za upravljanje vsebine (CMS) na svetu, ki ga za izdelavo spletnih strani vseh oblik in velikosti uporablja na milijone ljudi. S svojim uporabniku prijaznim vmesnikom, obsežnimi funkcijami in veliko skupnostjo razvijalcev se je WordPress uveljavil kot prednostna izbira tako za posameznike kot za podjetja. Vendar se z vse večjo globalizacijo in vse večjim pomenom spletne prisotnosti povečuje tudi potreba po hitrem in učinkovitem prevajanju spletnih mest WordPress. Ta potreba izhaja iz prizadevanja za doseganje širšega občinstva in vstop na nove trge, zaradi česar se je znatno povečalo povpraševanje po orodjih, kot je vtičnik Clonable WordPress.

WooCommerce Večjezično
Ena od presenetljivih značilnosti vtičnika Clonable je njegova brezhibna integracija z WooCommerce. Podjetjem, ki svoje izdelke ali storitve prodajajo prek spleta, Clonable ponuja odlično rešitev za prevajanje. S funkcionalnostjo WooCommerce vtičnika Clonable lahko uporabniki za vsako naročilo vidijo, iz katerega klona je bilo naročilo oddano. To omogoča dragocen vpogled v nakupno vedenje kupcev v različnih jezikih in regijah.

Ključne lastnosti vtičnika Clonable Plugin:

  • Enostavna namestitev: Vtičnik je hitro in enostavno namestiti prek kataloga vtičnikov WordPress. Uporabniki lahko svoje spletno mesto začnejo prevajati v nekaj minutah.
  • Kloni podmap: Vtičnik uporabnikom omogoča ustvarjanje klonov podmap, zato dodajanje novih jezikov na spletno mesto ne zahteva zapletenih tehničnih konfiguracij.
  • Izboljšave SEO: Vtičnik samodejno doda jezikovne oznake na vse strani, kar izboljša učinkovitost SEO in uvrstitve v iskalnikih.
  • Uporabniku prijazen menjalnik jezikov: Clonable ponuja intuitiven menjalnik jezikov, ki obiskovalcem omogoča enostavno preklapljanje med različnimi jeziki na spletnem mestu.
  • Podpora za WooCommerce: Vtičnik se brez težav poveže z WooCommerce, kar uporabnikom omogoča enostavno izvajanje meritev pretvorbe med različnimi jeziki.

Zaključek
Na splošno vtičnik Clonable WordPress ponuja celovito rešitev za prevajanje spletnih strani na platformi WordPress. Ne glede na to, ali ste lastnik majhnega podjetja, ki želi razširiti svoj lokalni trg, ali mednarodno podjetje, ki deluje globalno, ta vtičnik omogoča hitro, enostavno in učinkovito prevajanje spletnih mest.

Še danes preizkusite Clonable in odkrijte, kako enostavno je prevesti spletno mesto WordPress in doseči globalno občinstvo. S Clonable je prevajanje spletnih mest v WordPressu prava mala malica!

Še vedno imate vprašanja?

Nato izpolnite spodnji obrazec.

Sorodni blogi: