🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Prevajanje spletnega mesta Webflow s Clonable: večjezično spletno mesto Webflow v 5 minutah

Webflow je zmogljiva platforma za izdelavo odzivnih spletnih mest brez uporabe kode. Uporabnikom omogoča ustvarjanje lepih in interaktivnih spletnih mest z uporabo intuitivnega vizualnega vmesnika. Za uporabnike, ki želijo ustvariti večjezično spletno mesto s programom Webflow, je lahko Clonable dragoceno orodje. V tem članku raziskujemo, kako je mogoče Clonable integrirati s spletno stranjo Webflow in tako zagotoviti večjezično funkcionalnost.

Kaj je kloniranje?

Clonable je spletno orodje za internacionalizacijo, ki uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih mest. Z uporabo Clonable lahko uporabniki Webflowa klonirajo in prevedejo svoje spletno mesto v različne jezike, pri tem pa ohranijo prvotno postavitev in funkcionalnost.

Prednosti programa Clonable za uporabnike programa Webflow:


Prilagodljive cene:
Clonable ponuja prilagodljive cenovne možnosti glede na število jezikov in število ogledov strani, zaradi česar je stroškovno učinkovita rešitev za uporabnike Webflow različnih velikosti.

Enostavnost uporabe:
Clonable ponuja intuitiven vmesnik in izčrpno dokumentacijo, ki uporabnikom Webflow omogoča, da hitro začnejo prevajati svoja spletna mesta, ne da bi za to potrebovali veliko tehničnega znanja.

Celovita funkcionalnost:
Clonable ponuja široko paleto funkcij, vključno s strojnim prevajanjem, optimizacijo SEO, lektoriranjem, viri XML in prilagodljivimi izbirniki jezikov. Poleg tega Clonable omogoča dodajanje prevodov po meri in samodejno sinhronizacijo vsebine med jeziki, zato je vsestranska rešitev za večjezična spletna mesta Webflow.

Podpora in posodobitve:
Clonable se redno posodablja in ponuja odlično podporo strankam, vključno s podrobno dokumentacijo in hitrim odzivom na vprašanja in težave. Uporabniki Webflow lahko računajo na prilagojeno podporo in pomoč pri specifičnih vprašanjih ali zahtevah.

Brezplačno 14-dnevno preskušanje:
Uporabniki lahko Clonable brezplačno preizkusijo 14 dni, v katerih lahko ustvarijo in uporabljajo en klon brez stroškov. V tem poskusnem obdobju je mogoče prevesti omejeno število strani, kar uporabnikom omogoča, da pred sklenitvijo naročniškega razmerja preizkusijo funkcionalnost programa Clonable.

Kako uporabljati program Clonable z aplikacijo Webflow:

Ustvarite račun, ki ga je mogoče klonirati:
Preden lahko uporabniki uporabljajo program Clonable, morajo ustvariti račun z vnosom svojega imena, e-poštnega naslova in gesla. Po registraciji so samodejno prijavljeni v nadzorno ploščo Clonable.

Konfigurirajte svoj klon:
Po prijavi lahko uporabniki Webflow takoj začnejo ustvarjati svoj prvi klon. Preden začnejo prevajati, lahko izberejo želeni jezik, lokacijo klona in druge nastavitve.

Prilagodite svoje spletno mesto:
Uporabite vmesnik Clonable in prilagodite spletno stran v različnih jezikih. Uporabniki lahko po potrebi prilagodijo prevode za natančen prikaz.

Združljivost Spletni tok - kloniranje

V skoraj vseh primerih deluje Spletni tok s programom Clonable 100-odstotno. Le pri tako imenovanih elementih React se lahko zgodi, da Clonable ne deluje v celoti. Želite biti prepričani? Potem ga preprosto preizkusite. Ustvarite brezplačen račun in preizkusite, ali demo url deluje pravilno. Če ste v dvomih, se lahko vedno obrnete na nas.

Zaključek:

Clonable uporabnikom programa Webflow ponuja zmogljivo in prilagodljivo rešitev za ustvarjanje večjezičnih spletnih mest. Clonable s svojimi obsežnimi funkcijami, uporabniku prijaznim vmesnikom in prilagodljivimi možnostmi določanja cen uporabnikom Webflow omogoča hitro in enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih strani. S programom Clonable lahko uporabniki Webflow razširijo svoj doseg in nagovorijo svoje občinstvo, tako da je njihovo spletno mesto na voljo v več jezikih.

Še vedno imate vprašanja?

Nato izpolnite spodnji obrazec.

Sorodni blogi: