🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Prevajanje Typo 3 s Clonable: vaša večjezična spletna stran Typo3 v 5 minutah

TYPO3 je zmogljiv sistem za upravljanje vsebine, ki ga zaradi obsežne funkcionalnosti in prilagodljivosti uporabljajo številne organizacije po vsem svetu. Ima približno 3

Za uporabnike, ki želijo ustvariti večjezično spletno mesto s programom TYPO3, je lahko Clonable dragoceno orodje. V tem članku raziskujemo, kako je mogoče Clonable integrirati v TYPO3 in tako zagotoviti večjezično funkcionalnost.

Kaj je kloniranje?

Clonable je spletno orodje za internacionalizacijo, ki uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih mest. Z uporabo Clonable lahko uporabniki TYPO3 klonirajo in prevedejo svoje spletno mesto v različne jezike, pri tem pa ohranijo prvotno postavitev in funkcionalnost.

Prednosti Clonable za uporabnike TYPO3:


Prilagodljive cene:
Clonable ponuja prilagodljive cenovne možnosti glede na število jezikov in število spletnih strani, zato je stroškovno učinkovita rešitev za uporabnike TYPO3 različnih velikosti.

Enostavnost uporabe:
Clonable ponuja intuitiven vmesnik in izčrpno dokumentacijo, ki uporabnikom TYPO3 omogoča, da hitro začnejo prevajati svoja spletna mesta, ne da bi za to potrebovali veliko tehničnega znanja.

Celovita funkcionalnost:
Clonable ponuja široko paleto funkcij, vključno s strojnim prevajanjem, optimizacijo SEO, lektoriranjem, viri XML in prilagodljivimi izbirniki jezikov. Poleg tega Clonable omogoča dodajanje prevodov po meri in samodejno sinhronizacijo vsebine med jeziki, zato je vsestranska rešitev za večjezična spletišča TYPO3.

Podpora in posodobitve:
Clonable se redno posodablja in ponuja odlično podporo strankam, vključno s podrobno dokumentacijo in hitrim odzivom na vprašanja in težave. Uporabniki TYPO3 lahko računajo na podporo pri prilagajanju in pomoč pri specifičnih vprašanjih ali zahtevah.

Brezplačno 14-dnevno preskušanje:
Uporabniki lahko Clonable brezplačno preizkusijo 14 dni, v katerih lahko ustvarijo in uporabljajo en klon brez stroškov. V tem poskusnem obdobju je mogoče prevesti omejeno število strani, kar uporabnikom omogoča, da pred sklenitvijo naročniškega razmerja preizkusijo funkcionalnost programa Clonable.

Kako uporabljati Clonable s programom TYPO3:

Ustvarite račun, ki ga je mogoče klonirati:
Preden lahko uporabniki uporabljajo program Clonable, morajo ustvariti račun z vnosom svojega imena, e-poštnega naslova in gesla. Po registraciji so samodejno prijavljeni v nadzorno ploščo Clonable.

Konfigurirajte svoj klon:
Po prijavi lahko uporabniki TYPO3 takoj začnejo ustvarjati svoj prvi klon. Preden začnejo prevajati, lahko izberejo želeni jezik, lokacijo klona in druge nastavitve.

Prilagodite svoje spletno mesto:
Uporabite vmesnik Clonable in prilagodite spletno trgovino v različnih jezikih. Uporabniki lahko po potrebi prilagodijo prevode za natančen prikaz.

Združljivost s programom TYPO3 - Kloniranje

V skoraj vseh primerih TYPO3 s programom Clonable deluje 100-odstotno. Če nalagate dinamične elemente z zunanjih spletnih mest, morda ne bo vse delovalo takoj. V nekaterih primerih lahko pri tem pomagamo, v nekaterih pa tudi ne. Želite biti prepričani? Potem samo preizkusite. Ustvarite brezplačen račun in preizkusite, ali demo url deluje pravilno. Če ste v dvomih, se lahko vedno obrnete na nas.

Zaključek:

Clonable uporabnikom TYPO3 ponuja zmogljivo in prilagodljivo rešitev za ustvarjanje večjezičnih spletnih strani. Clonable s svojimi obsežnimi funkcijami, uporabniku prijaznim vmesnikom in prilagodljivimi možnostmi določanja cen uporabnikom TYPO3 omogoča hitro in enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih strani. S programom Clonable lahko uporabniki TYPO3 razširijo svoj doseg in nagovorijo svoje občinstvo tako, da je njihovo spletno mesto na voljo v več jezikih.

Še vedno imate vprašanja?

Nato izpolnite spodnji obrazec.

Sorodni blogi: