🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Prevedite mojo spletno trgovino s Clonable: vaša večjezična moja spletna trgovina v 5 minutah

Mijnwebwinkel je priljubljena nizozemska platforma za e-trgovino, ki uporabnikom omogoča enostavno vzpostavitev in upravljanje spletne trgovine.

Za trgovce, ki želijo ustvariti večjezično spletno trgovino z orodjem Mijnwebwinkel, je lahko Clonable dragoceno orodje. V tem članku raziskujemo, kako je mogoče Clonable integrirati z Mijnwebwinkelom za zagotavljanje večjezične funkcionalnosti.

 

Kaj je kloniranje?

Clonable je spletno orodje za internacionalizacijo, ki uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih mest. Z uporabo Clonable lahko uporabniki Mijnwebwinkel klonirajo svojo spletno trgovino in jo prevedejo v različne jezike, pri tem pa ohranijo prvotno postavitev in funkcionalnost.

Prednosti Clonable za uporabnike MyWebstore:


Prilagodljive cene:
Clonable ponuja prilagodljive cenovne možnosti glede na število jezikov in število izdelkov, zaradi česar je stroškovno učinkovita rešitev za uporabnike MyWebstore različnih velikosti.

Enostavnost uporabe:
Clonable ponuja številne funkcije, vključno s strojnim prevajanjem, optimizacijo SEO, lektoriranjem, viri XML in prilagodljivimi izbirniki jezikov. Poleg tega Clonable omogoča dodajanje prevodov po meri in samodejno sinhronizacijo vsebine med jeziki, zato je vsestranska rešitev za večjezična spletna mesta MyWebstore.

Celovita funkcionalnost:
Clonable ponuja široko paleto funkcij, vključno s strojnim prevajanjem, optimizacijo SEO, lektoriranjem, viri XML (namenjeni spletnim trgovinam in edinstveni za prevajalska orodja) ter prilagodljivimi izbirniki jezikov. Poleg tega Clonable omogoča dodajanje prevodov po meri in samodejno sinhronizacijo vsebine med jeziki, zato je vsestranska rešitev za večjezična spletna mesta PrestaShop.

Podpora in posodobitve:
Clonable se redno posodablja in ponuja odlično podporo strankam, vključno s podrobno dokumentacijo in hitrim odzivom na vprašanja in težave. Uporabniki trgovine MyWebstore lahko računajo na prilagojeno podporo in pomoč pri posebnih vprašanjih ali zahtevah.

Brezplačno 14-dnevno preskušanje:
Uporabniki lahko Clonable brezplačno preizkusijo 14 dni, v katerih lahko brezplačno ustvarijo in uporabljajo en klon. V tem poskusnem obdobju je mogoče prevesti omejeno število izdelkov, kar uporabnikom omogoča, da preizkusijo funkcionalnost Clonable, preden se naročijo.

Kako uporabljati Clonable z MyWebstore :

Ustvarite račun, ki ga je mogoče klonirati:
Preden lahko uporabniki uporabljajo program Clonable, morajo ustvariti račun z vnosom svojega imena, e-poštnega naslova in gesla. Po registraciji so samodejno prijavljeni v nadzorno ploščo Clonable.

Konfigurirajte svoj klon:
Po prijavi lahko uporabniki trgovine MyWebstore takoj začnejo ustvarjati svoj prvi klon. Preden začnejo prevajati, lahko izberejo želeni jezik, lokacijo klona in druge nastavitve.

Prilagodite svoje spletno mesto:
Uporabite vmesnik Clonable in prilagodite spletno trgovino v različnih jezikih. Uporabniki lahko po potrebi prilagodijo prevode za natančen prikaz.

Združljivost Trgovina MyWebstore - kloniranje

Skoraj v vseh primerih Mijnwebwinkel deluje 100-odstotno s programom Clonable. Če nalagate dinamične elemente z zunanjih spletnih mest, morda vse ne bo delovalo takoj. V nekaterih primerih lahko pri tem pomagamo, v nekaterih primerih pa tudi ne. Želite biti prepričani? Potem samo preizkusite. Ustvarite brezplačen račun in preizkusite, ali demo url deluje pravilno. Če ste v dvomih, se lahko vedno obrnete na nas.

Zaključek:

Clonable uporabnikom MijnWebwinkel ponuja zmogljivo in prilagodljivo rešitev za ustvarjanje večjezičnih spletnih trgovin. Clonable z obsežno funkcionalnostjo, uporabniku prijaznim vmesnikom in prilagodljivimi možnostmi določanja cen uporabnikom MijnWebwinkel omogoča hitro in enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih trgovin. S programom Clonable lahko uporabniki MijnWebwinkel povečajo svoj doseg in privlačnost za svoje občinstvo, saj je njihova spletna trgovina na voljo v več jezikih.

Še vedno imate vprašanja?

Nato izpolnite spodnji obrazec.

Sorodni blogi: