🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Prevajanje spletne trgovine Prestashop s Clonable: vaša večjezična spletna stran Prestashop v 5 minutah

PrestaShop je vodilna platforma za e-trgovino, ki jo uporablja na tisoče spletnih trgovin po vsem svetu. Po podatkih spletnega mesta BuiltWith.com je tržni delež odprtokodnih spletnih mest za e-trgovino 9 %.

Za trgovce, ki želijo ustvariti večjezično spletno trgovino s PrestaShopom, je lahko Clonable dragoceno orodje. V tem članku raziskujemo, kako je mogoče Clonable integrirati s PrestaShopom in zagotoviti večjezično funkcionalnost.

Kaj je kloniranje?

Clonable je spletno orodje za internacionalizacijo, ki uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih mest. Z uporabo Clonable lahko uporabniki PrestaShopa klonirajo svojo spletno trgovino in jo prevedejo v različne jezike, pri tem pa ohranijo prvotno postavitev in funkcionalnost.

Prednosti Clonable za uporabnike Prestashop:


Prilagodljive cene:
Clonable ponuja prilagodljive možnosti določanja cen glede na število jezikov in število izdelkov, zaradi česar je stroškovno učinkovita rešitev za uporabnike PrestaShopa različnih velikosti.

Enostavnost uporabe:
Clonable ponuja intuitiven vmesnik in izčrpno dokumentacijo, ki uporabnikom Webflow omogoča, da hitro začnejo prevajati svoja spletna mesta, ne da bi za to potrebovali veliko tehničnega znanja.

Celovita funkcionalnost:
Clonable ponuja široko paleto funkcij, vključno s strojnim prevajanjem, optimizacijo SEO, lektoriranjem, viri XML (namenjeni spletnim trgovinam in edinstveni za prevajalska orodja) ter prilagodljivimi izbirniki jezikov. Poleg tega Clonable omogoča dodajanje prevodov po meri in samodejno sinhronizacijo vsebine med jeziki, zato je vsestranska rešitev za večjezična spletna mesta PrestaShop.

Podpora in posodobitve:
Clonable se redno posodablja in ponuja odlično podporo strankam, vključno s podrobno dokumentacijo in hitrim odzivom na vprašanja in težave. Uporabniki PrestaShopa lahko računajo na podporo pri prilagajanju in pomoč pri specifičnih vprašanjih ali zahtevah.

Brezplačno 14-dnevno preskušanje:
Uporabniki lahko Clonable brezplačno preizkusijo 14 dni, v katerih lahko brezplačno ustvarijo in uporabljajo en klon. V tem poskusnem obdobju je mogoče prevesti omejeno število izdelkov, kar uporabnikom omogoča, da preizkusijo funkcionalnost Clonable, preden se naročijo.

Kako uporabljati Clonable s Prestashopom:

Ustvarite račun, ki ga je mogoče klonirati:
Preden lahko uporabniki uporabljajo program Clonable, morajo ustvariti račun z vnosom svojega imena, e-poštnega naslova in gesla. Po registraciji so samodejno prijavljeni v nadzorno ploščo Clonable.

Konfigurirajte svoj klon:
Po prijavi lahko uporabniki PrestaShopa takoj začnejo ustvarjati svoj prvi klon. Preden začnejo prevajati, lahko izberejo želeni jezik, lokacijo klona in druge nastavitve.

Prilagodite svoje spletno mesto:
Uporabite vmesnik Clonable in prilagodite spletno trgovino v različnih jezikih. Uporabniki lahko po potrebi prilagodijo prevode za natančen prikaz.

Združljivost s Prestashopom - Clonable

V skoraj vseh primerih Prestashop deluje 100% s Clonable. Če nalagate dinamične elemente z zunanjih spletnih mest, morda ne bo vse delovalo takoj. V nekaterih primerih lahko pri tem pomagamo, v nekaterih pa tudi ne. Želite biti prepričani? Potem samo preizkusite. Ustvarite brezplačen račun in preizkusite, ali demo url deluje pravilno. Če ste v dvomih, se lahko vedno obrnete na nas.

Zaključek:

Clonable uporabnikom PrestaShopa ponuja zmogljivo in prilagodljivo rešitev za ustvarjanje večjezičnih spletnih trgovin. Clonable z obsežno funkcionalnostjo, uporabniku prijaznim vmesnikom in prilagodljivimi možnostmi določanja cen uporabnikom PrestaShop omogoča hitro in enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih trgovin. S Clonable lahko uporabniki PrestaShop povečajo svoj doseg in privlačnost za svoje občinstvo, tako da je njihova trgovina na voljo v več jezikih.

Še vedno imate vprašanja?

Nato izpolnite spodnji obrazec.

Sorodni blogi: