🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Prevajanje spletnih strani Joomla s Clonable: vaša večjezična spletna stran Joomla v 5 minutah

Joomla je sistem za upravljanje vsebine, ki se pogosto uporablja za različne vrste spletnih mest, vključno s spletnimi mesti z novicami, forumi in podobno. Čeprav Joomla danes ni tako znana kot na primer WordPress, je na spletu še vedno približno 2,5 milijona spletnih mest, ki uporabljajo sistem CMS Joomla.

Za uporabnike sistema Joomla, ki želijo ustvariti večjezično spletno mesto, je lahko Clonable dragoceno orodje. V tem članku raziskujemo, kako je mogoče Clonable integrirati z Joomlo in zagotoviti večjezično funkcionalnost.

Kaj je kloniranje?

Clonable je spletno orodje za internacionalizacijo, ki uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih mest. Z uporabo Clonable lahko uporabniki Joomle klonirajo in prevedejo svoje spletno mesto v različne jezike, pri tem pa ohranijo prvotno postavitev in funkcionalnost.

Prednosti Clonable za uporabnike Joomle:


Prilagodljive cene:
Clonable ponuja prilagodljive cenovne možnosti glede na število jezikov in število spletnih strani, zaradi česar je stroškovno učinkovita rešitev za uporabnike Joomle različnih velikosti.

Enostavnost uporabe:
Clonable ponuja intuitiven vmesnik in izčrpno dokumentacijo, ki uporabnikom Joomle omogoča, da hitro začnejo prevajati svoja spletna mesta, ne da bi za to potrebovali veliko tehničnega znanja.

Celovita funkcionalnost:
Clonable ponuja široko paleto funkcij, vključno s strojnim prevajanjem, optimizacijo SEO, lektoriranjem, viri XML in prilagodljivimi izbirniki jezikov. Poleg tega Clonable omogoča dodajanje prevodov po meri in samodejno sinhronizacijo vsebine med jeziki, zato je vsestranska rešitev za večjezična spletišča Joomla.

Podpora in posodobitve:
Clonable se redno posodablja in ponuja odlično podporo strankam, vključno s podrobno dokumentacijo in hitrim odzivom na vprašanja in težave. Stranke se lahko zanesejo tudi na podporo pri prilagajanju in pomoč pri posebnih vprašanjih ali zahtevah.

Brezplačno 14-dnevno preskušanje:
Uporabniki Joomle lahko Clonable brezplačno preizkusijo 14 dni, v katerih lahko ustvarijo in uporabljajo en klon brez stroškov. V tem poskusnem obdobju je mogoče prevesti omejeno število strani, kar uporabnikom omogoča, da preizkusijo funkcionalnost Clonable, preden se naročijo.

Kako uporabljati Clonable z Joomlo:

Ustvarite račun, ki ga je mogoče klonirati:
Uporabniki morajo najprej ustvariti račun Clonable z vnosom svojega imena, e-poštnega naslova in gesla. Po registraciji so samodejno prijavljeni v nadzorno ploščo Clonable.

Konfigurirajte svoj klon:
Po prijavi lahko uporabniki Joomle takoj začnejo ustvarjati svoj prvi klon. Preden začnejo prevajati, lahko izberejo želeni jezik, lokacijo klona in druge nastavitve.

Prilagodite svoje spletno mesto:
Uporabite vmesnik Clonable in prilagodite spletno stran v različnih jezikih. Uporabniki lahko po potrebi prilagodijo prevode za natančen prikaz.

Združljivost z Joomlo - Clonable

V skoraj vseh primerih Joomla deluje 100-odstotno s programom Clonable. Le pri tako imenovanih vgrajenih elementih po meri ali zunanjih skriptih Clonable morda ne bo deloval v celoti. Želite biti prepričani? Potem ga preprosto preizkusite. Ustvarite brezplačen račun in preizkusite, ali demo url deluje pravilno. Če ste v dvomih, se lahko vedno obrnete na nas.

Zaključek:

Clonable ponuja uporabnikom Joomle zmogljivo in prilagodljivo rešitev za ustvarjanje večjezičnih spletnih strani. Clonable s svojimi obsežnimi funkcijami, uporabniku prijaznim vmesnikom in prilagodljivimi možnostmi določanja cen uporabnikom Joomle omogoča hitro in enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih strani. S Clonable lahko uporabniki Joomle razširijo svoj doseg in nagovorijo svoje občinstvo, tako da je njihovo spletno mesto na voljo v več jezikih.

Še vedno imate vprašanja?

Nato izpolnite spodnji obrazec.

Sorodni blogi: