🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Prevajanje spletnega mesta Drupal s Clonable: večjezično spletno mesto Drupal v 5 minutah

Drupal je široko uporabljen sistem za upravljanje vsebine, ki je znan po svoji prilagodljivosti in prilagodljivosti. Je manj priljubljen kot na primer WordPress, vendar se pogosto uporablja, na primer na večjih novičarskih straneh, v turističnem sektorju in nizozemskih občinah, od katerih približno 60 uporablja ta odprtokodni sistem CMS. Primeri znanih spletnih mest Drupal vključujejo Teslo, londonsko City, Evropsko komisijo in mnoga druga.

Za uporabnike, ki želijo z Drupalom ustvariti večjezično spletno mesto, je lahko Clonable dragoceno orodje. V tem članku raziskujemo, kako je mogoče Clonable integrirati v Drupal za zagotavljanje večjezične funkcionalnosti.

Kaj je kloniranje?

Clonable je spletno orodje za internacionalizacijo, ki uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih mest. Z uporabo Clonable lahko uporabniki Drupala klonirajo in prevedejo svoje spletno mesto v različne jezike, pri tem pa ohranijo prvotno postavitev in funkcionalnost.

Prednosti Clonable za uporabnike Drupala:

Prilagodljive cene: Clonable ponuja prilagodljive možnosti določanja cen glede na število jezikov in število spletnih strani, zaradi česar je stroškovno učinkovita rešitev za uporabnike Drupala različnih velikosti.

Enostavnost uporabe: Clonable ponuja intuitiven vmesnik in izčrpno dokumentacijo, ki uporabnikom Drupala omogoča, da hitro začnejo prevajati svoje spletno mesto, ne da bi za to potrebovali veliko tehničnega znanja.

Celovita funkcionalnost: Clonable v primerjavi z večino drugih prevajalskih orodij ponuja širši nabor funkcij, vključno s strojnim prevajanjem, optimizacijo SEO, lektoriranjem, viri XML in prilagodljivimi izbirniki jezikov. Poleg tega Clonable omogoča dodajanje prevodov po meri in samodejno sinhronizacijo vsebine med jeziki, zato je vsestranska rešitev za večjezična spletna mesta Drupal.

Podpora in posodobitve: Clonable se redno posodablja in ponuja odlično podporo strankam, vključno s podrobno dokumentacijo in hitrim odzivom na vprašanja in težave. V nasprotju s številnimi drugimi prevajalskimi orodji razumemo, da stranke občasno potrebujejo prilagoditve, in se poslužujemo vseh vrst specifičnih vprašanj.

Gratis 14 dagen uitproberen: Je kunt Clonable 14 dagen gratis uitproberen! Tijdens deze 14 dagen kun je kosteloos 1 clone aanmaken en gebruiken. Let er wel op dat er tijdens de proefperiode slechts een beperkt aantal pagina's vertaald zal worden.

Hoe Clonable te gebruiken met Drupal:

Maak een Clonable-account aan: Voor je kunt beginnen met het gebruik van Clonable moet je eerst een account aanmaken. Hiervoor vul je je naam en email adres in en kies je een wachtwoord. Zodra je je hebt geregistreerd word je automatisch ingelogd in ons dashboard.

Configureer uw kloon: Zodra je ingelogd bent in ons dashboard kun je meteen aan de slag om je eerste clone te maken. Kies de gewenste taal, de clone-locatie en nog wat andere instellingen en u bent klaar om aan de slag te gaan.

Personaliseer uw website: Gebruik de Clonable-interface om uw website in de verschillende talen te personaliseren. Pas indien nodig de vertalingen aan voor een nauwkeurige weergave.

Compatibiliteit Drupal - Clonable

In vrijwel alle gevallen werkt  Drupal 100% met Clonable. Alleen wanneer er sprake is van zogenaamde maatwerk ingebouwde elementen of externe scripts kan het voorkomen dat Clonable niet volledig werkt. Wil je dit zeker weten? Probeer het dan gewoon even uit. Maak een gratis account en test of de demo url goed werkt. Indien je twijfelt is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Zaključek:

Voor Drupal-gebruikers die een meertalige website willen creëren, biedt Clonable een krachtige en flexibele oplossing. Door zijn uitgebreide functies, gebruiksvriendelijke interface en flexibele prijsopties is Clonable een waardevol hulpmiddel voor het vertalen van Drupal-websites. Met Clonable kunnen gebruikers snel en eenvoudig meertalige websites creëren en beheren, waardoor ze hun bereik kunnen vergroten en hun publiek kunnen aanspreken.

Še vedno imate vprašanja?

Nato izpolnite spodnji obrazec.

Sorodni blogi: