🎉 Uvedli smo naš novi vtičnik za WordPress! Prenesi zdaj

Prevedite svojo trgovino CCV s Clonable: vaša večjezična trgovina CCV v 5 minutah

CCV Shop je nizozemska platforma za e-trgovanje, ki jo uporablja več sto spletnih trgovin na Nizozemskem in v Belgiji.

Za trgovce, ki želijo ustvariti večjezično spletno trgovino s storitvijo CCV Shop, je lahko Clonable dragoceno orodje. V tem članku raziskujemo, kako je mogoče Clonable integrirati s CCV Shop za zagotavljanje večjezične funkcionalnosti.

Kaj je kloniranje?

Clonable je spletno orodje za internacionalizacijo, ki uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih mest. Z uporabo Clonable lahko uporabniki trgovine CCV Shop klonirajo in prevedejo svojo spletno trgovino v različne jezike, pri tem pa ohranijo prvotno postavitev in funkcionalnost.

Prednosti Clonable za uporabnike MyWebstore:


Prilagodljive cene:
Clonable ponuja prilagodljive cenovne možnosti glede na število jezikov in število izdelkov, zaradi česar je stroškovno učinkovita rešitev za uporabnike CCV Shop različnih velikosti.

Enostavnost uporabe:
Clonable ponuja intuitiven vmesnik in izčrpno dokumentacijo, ki uporabnikom trgovine CCV Shop omogoča, da hitro začnejo prevajati svojo spletno trgovino, ne da bi za to potrebovali veliko tehničnega znanja.

Celovita funkcionalnost:
Clonable ponuja široko paleto funkcij, vključno s strojnim prevajanjem, optimizacijo SEO, lektoriranjem, viri XML in prilagodljivimi izbirniki jezikov. Poleg tega Clonable omogoča dodajanje prevodov po meri in samodejno sinhronizacijo vsebine med jeziki, zato je vsestranska rešitev za večjezična spletna mesta CCV Shop.

Podpora in posodobitve:
Clonable se redno posodablja in ponuja odlično podporo strankam, vključno s podrobno dokumentacijo in hitrim odzivom na poizvedbe in težave. Uporabniki trgovine CCV Shop lahko računajo na prilagojeno podporo in pomoč pri posebnih vprašanjih ali zahtevah.

Brezplačno 14-dnevno preskušanje:
Uporabniki lahko Clonable brezplačno preizkusijo 14 dni, v katerih lahko brezplačno ustvarijo in uporabljajo en klon. V tem poskusnem obdobju je mogoče prevesti omejeno število izdelkov, kar uporabnikom omogoča, da preizkusijo funkcionalnost Clonable, preden se naročijo.

Kako uporabljati Clonable s CCV-Shop:

Ustvarite račun, ki ga je mogoče klonirati:
Preden lahko uporabniki uporabljajo program Clonable, morajo ustvariti račun z vnosom svojega imena, e-poštnega naslova in gesla. Po registraciji so samodejno prijavljeni v nadzorno ploščo Clonable.

Konfigurirajte svoj klon:
Po prijavi lahko uporabniki trgovine CCV Shop takoj začnejo ustvarjati svoj prvi klon. Preden začnejo prevajati, lahko izberejo želeni jezik, lokacijo klona in druge nastavitve.

Prilagodite svoje spletno mesto:
Uporabite vmesnik Clonable in prilagodite spletno trgovino v različnih jezikih. Uporabniki lahko po potrebi prilagodijo prevode za natančen prikaz.

Združljivost s trgovino CCV - Kloniranje

V skoraj vseh primerih trgovina CCV-shop deluje 100-odstotno s programom Clonable. Če nalagate dinamične elemente z zunanjih spletnih mest, morda ne bo vse delovalo takoj. V nekaterih primerih lahko pri tem pomagamo, v nekaterih pa tudi ne. Želite biti prepričani? Potem samo preizkusite. Ustvarite brezplačen račun in preizkusite, ali demo url deluje pravilno. Če ste v dvomih, se lahko vedno obrnete na nas.

Zaključek:

Clonable uporabnikom trgovine CCV Shop ponuja zmogljivo in prilagodljivo rešitev za ustvarjanje večjezičnih spletnih trgovin. Clonable s svojimi obsežnimi funkcijami, uporabniku prijaznim vmesnikom in prilagodljivimi možnostmi določanja cen uporabnikom trgovine CCV Shop omogoča hitro in enostavno ustvarjanje in upravljanje večjezičnih spletnih trgovin. S programom Clonable lahko uporabniki CCV Shop povečajo svoj doseg in privlačnost za svoje občinstvo, saj je njihova spletna trgovina na voljo v več jezikih.

Še vedno imate vprašanja?

Nato izpolnite spodnji obrazec.

Sorodni blogi: